!!!!!!

Hehe ursäkta dampet, men jag tänkte bara meddela er att jag inte kommer blogga här längre, utan sitället på bloggsidan Wordpress. Visst, sidan är under uppbyggnad, men jag har verkligen tröttnat på skiten här så jag kommer inte finnas på blogg.se mer. Hoppas ni också finner bytet som något positivt!

Vi ses här!

Jag vann!

Herregud, jag var nervös exakt hela dagen, sen kom kommentaren från Malin, och jag höll på att dö! Fyfan vad kul, Tack tack TACK alla som röstade på mig! Reflexskärmen kommer verkligen komma till nytta :) Säg bara till om du vill bli fotat nån gång :D

Hihi, världens grymmaste dag idag alltså.. seriöst, den kunde inte ha blivit mycket bättre ♥
Jag vann tävlingen, jag fick hem mitt stativ, världens bästa kommer i sommar (<3), jag och Fanny typ bestämde (hehe okej hon frågade, jag fastställde) att vi drar till Dalarna, Sabine och Nicole, i sommar, jag och Eri startade värsta bråket på Facebook på en av Fannys bilder och jag har typ aldrig garvat så mycket i hela mitt liv..
Och juste! Jag fick G+ på matteprovet, hehe :D

Gårdagens humör är som bortblåst. :)

...

Ibland blir jag bara sådär allmänt deppig, helt utan orsak.. Jag är jätteglad (jag har faktisk många anledningar till det just nu), ändå skiftar det på en sekund och jag bara sjunker ner i soffan och orkar knappt ens trycka ner tangenterna på datan, jag bara "dör" på sätt och vis. Usch, jag hatar de tillfällena, de kommer inte ofta men idag så bara sa det poff. Blir nog inget mer bloggande ikväll om jag inte kommer på något att blogga om eller om jag inte får humöret tillbaka. Annars, godnatt! ♥

Repris

Lägger in samma inlägg som förut igen!




Klicka här klicka här klicka här klicka här klicka här klicka här klicka här klicka här

för att komma till inlägget och rösta!

Jag har bidrag nummer 2 och jag heter Amanda, som ni nog redan vet! ;D

Här är bilden jag tävlar med, så att ni ska vara säkra, haha x)


Motivering: Jag vill jättegärna vinna för att jag varit med så många gånger och försökt få hem en reflexskärm, har inte haft min system så länge och har knappt några tillbehör alls- därför skulle en sånhär passa nästan för perfekt i kameraväskan. Dessutom kanske mitt intresse för  att fota porträttbilder växer!

Inget stativ idag..

Okej jag bryter inte ihop för det, det lär väl komma imorgon. Vi betällde så pass sent så det var inget jag väntat mig heller.

Ikväll avgörs utlottningen! Shit, jag är så jäkla taggad jag vet att väldigt många har röstat på mig (skickade sms till typ 50 pers idag.. hehe), mamma har sagt till jättemånga och både hon, jag och min moster har spammat på facebook. Trevligt :) Skulle definitivt bli superglad, när jag tidigare har varit inne på tvspelsweb har reflexskärmarna inte intresserat mig ett dugg, men nu ser jag fram emot att börja fota lite foton på människor också när solan äntligen börjar titta fram, alltså vore en reflexskärm toppen. Nåja, nog om det nu!

Ni som har varit hemma hos mig, ni vet de här fotöljerna i trä som står framför våran brasa, innan köket? Det är där jag alltid sitter med datorn, och nu för tiden har den börjat knarra och knaka när jag sätter mig ner.. Uooh, läskigt, hoppas den inte brakar bara.. så mycket väger jag väl inte? :( Haha ;)

Nu ska jag fixa med lite annat, bland annat ska jag försöka lära min knäppa hund att spela död, vi får se hur det går. Han är ju en lättlärd sak, och kan redan mycket, men just det där har jag aldrig försökt med eftersom han hatar att ligga på kommando :P Och ingen blir ju någonsin fullärd heller! Men ni skulle nog bli rätt chockade om jag skrev upp allt han kan här, hehe (: Gick ju på freestyle med honom förut, alltså typ trickträning/dans med hunden, det var kul men vi tröttnade båda två.

Ojoj, det blev ett väldigt blandat inlägg det här, hoppas ni överlever!

417

Ja så mycket kostade stativ+motljusskydd+frakt, hoppas det kommer i brevis snart, är så sugen på att testa! Det gjorde ont i plånboken, men äh, det är värt det :) Sen när det kommer in ska jag beställa lite nytt, det känns kul att få utöka kameraväskan lite! Nu hoppas vi även på reflexskärmen.. :D Glöm inte att rösta!!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen sova. Ha det bra! Imorgon hänger jag eventuellt med Fanny när hon rider, vi får se hur det blir, det beror på ägaren.. hoppas! Annars får jag säkert följa med en annan gång. :)

22-03-2010

Red Daylight barbacka idag, gick väl sådär, hon var stel som fan och det kändes verkligen inte bra, hon bara gick emot mig hela tiden så jag kände mig bara ivägen.. Ibland, några väldigt korta stunder, sammarbetade hon och jag, men det var sällan tyvärr. Fanny fotade, men jag har inte sett bilderna ännu ens så jag vet inte hur det blir, hon stod och klagade på kameran precis hela tiden, så det kanske blev pissbilder, vad vet jag? Hehe :)

Jag är däremot sur som en citron just nu! Vafan, jag skulle beställa en Diffusor, ett Close-up filter och ett rengöringskit från tvspelsweb idag, men vafan, allt det var slut! Fatta hur sur jag blev! Aja, stativet jag vill ha finns inne, så jag tror jag ska beställa det, får ta de andra sakerna en annan gång helt enkelt. Objektivet jag tänkte köpa, det jag visade här, hade min faster :D Så det får jag gratis, eller tja jag får låna det så länge jag vill, men sak samma. Nice huh?

KOLLA HIT!

Den 24, om allt går som det ska, börjar jag blogga på wordpress istället. Min blogg kommer då finnas där, om då allt går som planerat. Just nu fattar jag nada av skiten där borta.. om det förblir så stannar jag helt enkelt här. ;)
Anledningen till att jag inte byter innan dess är tävlingen som först måste avslutas.

Påminnelse: Om ni inte röstat ännu, gör det, snälla! Länk finns i några inlägg längre ner. :)

Vet ni vad!

Hehe, jag fick värsta rycket :D Ska göra en ny bloggdesign nu, den jag har är så jäääkla ful och tråkig så jag ska fixa en ny, så att ni små människor (som Mathilda alltid säger) blir nöjda ;D Hehe. Hörs sen!
Lots of Love!

GOOOOOOOOOOOOOD MOOORNING!

Hehe, ursäkta det där.

Men jo även fast jag vaknade för en halvtimme sen lite drygt och nästan håller på att somna om är jag så jäkla glad! :D Vill ni veta varför? Mohaha.. (6)

Låter som du har bra erfarenheter :) du får gärna komma och provrida.

Det där gjorde min dag! Jag ska provrida en poooony! Den häst som jag provred för att köpa för sisådär 1-2 år sedan.. Kan berätta mer om det, om det är någon som vill det? :)
Aja. henne ska jag provrida iaf, och jag är så sjukt taggad! Vi får se när det blir bara, men förhoppningsvis snart.
Min fina lilla Melissa <3

13-12-2008

Jag vet redan att hon inte går i form, och att min sits är värdelös, så ni behöver inte kommentera det, tack! Jag kunde inte rida då, haha. ;)
Lots of love!

BESÖKSREKOOORD!

WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D

Vanligtvis ligger det på typ 20-25 unika besökare/dag, men nu har det skjutit i höjden rejält! :D TACK!


Sorry för dåligt bloggande idag förresten.. har inte haft ngt att skriva om och jag var borta större delen av dagen. Aja, min blogg, alltså bestämmer jag ;) Det här får bli dagens bild.. Hehe :P
Love!

Jag gick vidare!

Wohoo! Jag gick vidare i fototävlingen! :D
Klicka här klicka här klicka här klicka här klicka här klicka här klicka här klicka här

för att komma till inlägget och rösta!

Jag har bidrag nummer 2 och jag heter Amanda, som ni nog redan vet! ;D

Här är bilden jag tävlar med, så att ni ska vara säkra, haha x)

Nytt fotoprogram

Vet inte vad det heter, har det inte öppet, men det är GRYMT! Man kan redigera/skriva på en bild, och på alla bilder som är öppna sker samma redigering! Coolt, huh?
Asgrymt, förkortar ju tiden hur mycket som helst och funktionerna är grymma!
Här är en bild jag redigerade där, om ni är intresserade :)


love you forever <3

Nej nu måste jag väl ändå sova, det blev mer bloggning än vad det var tänkt. Bloggar mer senare..
Nu ska jag sova!
Love!

Edit:
Photoscape hette det (:

Jag är med och tävlar, igen!

Och det här är bilden jag tävlar med!

Temat var 'Känslor' och det blev Lycka/Glädje för min del, inte min bästa bild men den bästa jag kunde hitta just nu.

Theo i jakt på sin älskade boll (:

Jag tävlar hos Emma, precis som tidigare. Den här gången är det en annan reflexskärm som är priset! Länk till den hittar du här, den finns hos tvspelsweb.se. Klicka här för att komma till Emmas blogg och här för att komma till tävlingsinlägget!

Önska mig lycka till :)

Ny tävling!

Är den här gången med hos http://lillaskrollan.blogg.se där jag tävlar om en Reflexskärm hos tvspelsweb.se!
Temat är 'Din bästa bild' och eftersom jag har en del som jag gillar bestämde jag mig för att den här gången ta någon jag inte använt tidigare.

Gillar den skarpt, så det kanske går vägen!

Motivering: Jag vill jättegärna vinna för att jag varit med så många gånger och försökt få hem en reflexskärm, har inte haft min system så länge och har knappt några tillbehör alls- därför skulle en sånhär passa nästan för perfekt i kameraväskan. Dessutom kanske mitt intresse för  att fota porträttbilder växer!




Sorry

Har inte orkat pallra mig in hit, har checkat NEW MOON SOM KOM I BREVLÅDAN IDAG!!! :D:D:D:D Hehe (a) SKutan imorrn, blir där ett tag. Tar med kameran, antar jag ;) Bloggar när jag kommer hem.
Love!

,

Dör snart, haha. Hörs imorrn! Då blir det TTS-kväll.. någon som vill komma och sällskapa mig? :D <3
Love!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Okej lite happy kan jag vara- MIN NEW MOON FILM KOMMER IMORGON!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
(Ny kategori: The Twilight Saga)
LoveLoveLoveLove!

MVGGGGGGGGG

Hehe ni hörde rätt, MVG på SO-provet vi hade för en vecka sen. Skrev 5 sidor, så jag hade förväntat mig mer än G iaf.. Men inte såhär högt! Grymt nöjd blev jag kan jag ju säga ;)

Typ det som var positivt under dagen, inget annat.
Min framtid är förstörd, Medie-inriktningen i hela fucking Sweden ska lägga ner.. Så jag kommer inte få jobba med det jag egentligen hade velat jobba med, fotografering. Vad ska jag nu satsa på? Ridning? JAG VILL INTE!

Jag vill fota..!

Ska baka kladdkaka nu, måste tröstäta lite..
Love!

Du skulle fylla 12, men du hann aldrig.

Hörde Darins låt på radion, och de där 12 orden i refrängen påminde mig om någon, jag relaterade verkligen till henne, jag vet ärligt talat inte varför. Så likt är det faktiskt inte det här fallet- eller jo det är det. Skit samma.

Jag saknar henne i alla fall så jävla mycket, jag kommer ihåg den där dagen för nästan ett år sedan så tydligt..
En dag innan hon skulle fylla 12, en jäkla dag- då försvann hon från jorden.
Min sagohäst, min prinsessa, hon som då var mitt allt. Den jag levde för, den som fick mig att le under de stunder jag hade det jobbigt.. hon försvann.

Jag mådde så dåligt när jag fick reda på att det hon redan haltat runt med i ett halvår inte skulle läka, att det var kroniskt och att hon aldrig mer skulle bli frisk. Att hoppet var ute. Jag mådde så dåligt, hatade varenda sekund av mitt liv, ända tills jag ryckte upp mig själv och kom på att det jag höll på med bara skulle slösa bort tiden.
Sanningen är att jag inte fällde en simpel tår från det att beskedet kom till att hon försvann. Dagen efter, däremot, forsade tårarna.

För några månader sedan kom det på kvällen, varje kväll, jag grät hejdlöst och jag visste inte vad jag skulle göra, allting var så jäkla fel, allt var förlorat. På dagarna var jag Amanda, och det verkade inte som att någon märkte någon skillnad, men på kvällarna, när jag var ensam, kom bilderna på henne fram i mitt huvud, jag kom ihåg precis hur hon doftade och jag kunde känna hennes man mellan mina fingrar. På något sätt lyckades jag ändå hindra mig själv från att gå under, något fick mig att lyckas hålla kvar huvudet ovanför ytan. Det var svårt, men jag klarade det, och idag är jag så otroligt glad över det.

Jag saknar henne, varenda dag som går, det kommer inte förändras. Men saknaden är inte lika stor längre, den går att stå ut med, tack vare de få individer som också tagit sig in i mitt hjärta. Jag hoppas att de vet vilka de är- de betyder sjukt mycket för mig, och jag är så glad över att de alltid finns där.

Ändå lindras smärtan inte helt, och som sagt, det kommer den heller aldrig göra.
Men det spelar faktiskt ingen roll hur många tårar jag fäller varje kväll, det spelar ingen roll hur många sömnlösa nätter jag går igenom för att jag saknar dig.
Det spelar ingen roll, för oavsett det där kommer du aldrig komma tillbaka.
Hästar flyttar runt från Skutan, och från andra ställen, ägare, skötare och framförallt många tjejer som älskar sina små ponnysar blir ledsna..

Men oavsett om hästen flyttar till Texas, eller vartfan som helst- de har en chans att träffa hästen igen. Det är bara att inse, jag har inte samma chans.

Jag kommer aldrig mer få träffa dig. Aldrig.

You're out of my life, but did you have to die?



Inget mer bloggande ikväll. Godnatt

Knutte på Åva!

Bokade idag in mig till sista platsen på Åva. Eftersom Knutte var den sista hästen som fanns ledig fick det bli honom, men jag har inget emot det, har ju ridit ut barbacka på honom förut och det har gått jättebra, så det gör säkert det nu också. Ser fram emot det big time! 58 dagar kvar enligt Jennifer, haha. Jag är inte jättegalen i att rida ut, men det är ju inte bara det som kommer bli kul. Jennifer, Aci, Sara, Bella, Elin, Fanny, Erica, Tuss (?) och jag blir det, så det kommer bli grymt kul! ;) Jaja, over!

Just nu håller vi på med ett moment i NO:n i skolan som handlar om hjärta och blod och det där, och usch, jag mår illa och blir nästan yr av att ens sitta och lyssna.. Och om några veckor ska vi dissikera kohjärtan typ? Fy fan.. jag kommer dö, jag lovar! Nej nu ska jag göra nåt vettigt istället, typ.. leta upp en bild på Knutte! Hehe (y)
Love!

Natti!

Blir inget mer bloggande för idag, ska hoppa in i duschen nämligen och jag orkar inte blogga mer, hehe.. Dagens bild idag fick bli nya headern! (Bortförklaring för att jag glömde.. hah) Jaja sov gott nu alla glada och ledsna!
Love!

Hmm..

Jag kanske kan förlåta dig nu, men jag vet inte.. Men tack ändå Rebecca för att du hjälpte mig lösa problemet! (y) (a) <3
Love!

Shit..

Jag har ändrat bloggen, och jag är helt otroligt stolt över mig själv, jag gjorde allt själv! Okej det var Linda som påbörjade det för förra designen, men kolla in, jag har ju ändrat färger på typ allt! Tur att man vet att 'FFFFFFFFFFFFFFFF' (okej det var lite många kanske) är vitt, det var tillräckligt lätt för simpla jag att lyckas då :D Problemet är bara att det återstår lite vitt.. Men nu har jag spammat Linda som inte svarar, förhoppningsvis kan hon hjälpa mig :P Annars, någon annan som vet hur man gör..?
Även denna är bara tillfällig, men den är bättre än den förra åtminstone!
Love!

Hemma

Haha jag kan tydligen inte komma på fler rubriker.. aja! Hemma från skolan nu iaf, och ska väl gå och fixa något att äta innan jag svälter ihjäl. Det vill ni väl inte va? ;)
Sen ska jag föra över bilder från min gamla dator till min 'nya', känns som det behövs nu. Vi hörs sen,
Love!

.

Dåligt bloggande idag, sorry. Nu ska jag börja packa mig mot sängen, kommer inte blogga mer ikväll, därför säger jag godnatt nu.
Love!

(Kom på att jag glömde Dagens bild.. Fixar 2 imorgon!)

.

Rubrik?

Nu har jag vart hemma ett tag, ska väl ta och fortsätta med headern nu kanske.. men jag har fasiken ingen inspiration! någon som har några idéer..?
Love!

Rebecca är dum..

Ville bara få det sagt!
Nej men hon anmälde sig till samma tävling som jag, med världens finaste bild (så jäkla grym), nu har jag ingen chans :'(
Jag ska fundera på att förlåta dig.. men det är tveksamt!

Klicka på bilden för att komma till Rebeccas blogg!
Det är kört..

Hon har skickat den utan massa text till mig förut, så vi säger att jag får lägga ut den här (a)
Love!

Hemma

Messade Ullis förut, och hon sa att vi skulle ha teori idag. TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT! Jag ville ju rida.. :( Men jag får försöka stå ut, kanske vi gör något kul med hästarna ändå, får se om kameran hänger med eller inte. Saknar min bebis <3

Nu ska jag fixa nudlar, är hungrig.. Åt knappt någon lunch, precis som vanligt xP
Bloggar kanske mer innan ridningen, beror lite på om jag kommer på nåt att skriva om. Ska försöka lägga in nya headern och designen idag också, men eftersom den inte är klar på långa vägar kan jag inte lova något tyvärr.
Love!

Natti!

Nu hoppar jag i säng.. blir väl on ett tag till, men kommer inte blogga mer. Ridning imorrn, weho! :) Hörs när jag har slutat skolan.
Love!

Jag är med och tävlar!

Hos www.emmasfoto.com om en reflexskärm hos tvspelsweb, och den här bilden tävlar jag med!
Klicka här för att komma till tävlingsinlägget :)

Wipeout!

Haha shit vad jag garvar.. Jävla Kissie som ballade ur, hade vart kul att se henne faila. Men jaja feg som hon är så.. Kunde man förväntasig annat? Nej, inte mycket.

Kan avslöja nu i alla fall att headern blir blå.. om jag inte hinner ändra mig igen :)
Love!

Bye!

Jag tycker alla borde passa på att säga hejdå till Maja nu, för jag ska nämligen vara dum mot henne imorgon, hon kanske inte överlever.. (y)
Love! (till alla förutom Maja)

Ny kategori!

Gjorde en ny kategori nyss, Dagens bild. Om jag blir dålig på att uppdatera det tar jag bort den, men jaja jag kände för att ha den nu.
Kanske för att jag ville ha en anledning att lägga ut den här..

Finaste <3


Suck, just nu är jag på något slags depphumör. Orkar absolut ingenting. Började på nya headern, men kom sen på att jag inte visste vad jag skulle göra för någon, har ingen inspiration. Kul. Så ja ni får helt enkelt stå ut med den tråkiga nuvarande ett tag till.. Sorry.

Så vad ska jag göra nu då? Bra fråga.
Love!

Gemiggemiggemiggemig

600 kronor rikare nu då! Bara 400:- kvar tills...


GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG!!

Trött..

Klev upp för typ 2 timmar sen och började skriva ett inlägg, ehm låt mig säga att jag hann till rubriken och inte mycket längre. Nu skriver jag iaf, tjohoo! :D Okej inte för att smileysen passar så bra in där med tanke på gårdagen, men jaja. Förklarar sen ;)

Idag ska jag få pengar iaf, mohaha! Okej snarare ha 'loppis', eller vad man nu vill kalla det. Mammas kompis dotter fyller snart och och Mia, som mamman heter, ska komma hit och välja och vraka bland mina (nu ska vi se om vi stavar rätt) Schleichhästar (wohoo!). Jag har ju gaaanska många.. ehm. Jag har typ hela sortimentet från 2003.. hehe. Förut nötte jag dem som fan med mina kompisar som typ har lika många, men nu förtiden ligger de bara och skräpar i x antal IKEA-kassar. Då kan jag ju lika gärna sälja dem, samlar ju till ett nytt objektiv, så ;D 

  
Och det är inte ens hälften...
Nu vet du Jessica! :p

45 stora hästar
18 föl
5 fordon
2 byggnader
10 ryttare
INTE ROLIGT!

Jag vågar inte ens tänka på hur mycket pengar jag har spenderat på det här..
Stora hästar - 55:- st
Föl - 35:- st
Byggnader - 500+
Ryttare - 100+
Fordon - 200+

*snyft*

Hoppas hon handlar lite nu bara.. heh
Annars, är någon där ute intresserad? (a)
Love!


Kvällen är förstörd..

Som att det inte kunde bli värre nu när 'Geten' (Ericas namn för Anna) vann, nu kommer jag inte vilja se Eclipse heller. R.I.P Jasper :'( Förklarar sen.. Drar hem nu, uppdaterar mer där.
Love....

Awws..

Han är för söt! :D
Love!

Eric Saade!

Har redan röstat en gång, duktigt va? ;) Bara 2½ låtar till innan det är dags! HEJA ERIC!!

Love!

Shiver

Nu har jag läst ut min bok.. fyfan vad bra den var, helt sjukt. Läs den! Inte en chans att man ångrar sig ;) 10 av 10, definitivt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen bär det av till mammas kille som sagt. Melodifestivalen ikväll! Själv tycker jag att alla bidrag är värdelösa i år.. Men eftersom han är sötast (hehe) hejjar jag på Eric Saade.
Vi får se om jag bloggar mer idag eller inte, annars hörs vi imorgon. Så länge:

Vem håller du på?

Love!

Natti

Fortsätter fixa imorrn med bloggen, så mycket jag är kappabel till vill säga.. Jaja, nu ska jag sova. Vi ska bort imorrn och jag tror inte att jag kommer ha tillgång till internet från eftermiddagen till söndagen, så det blir nog dåligt med updates då. Ni överlever nog! Glöm nu inte att ringa och rösta på Eric ;) Uppdaterar kanske innan jag åker, annars får vi se när vi ses.

Lite pics från förra veckan typ..
 



Love!


Tack Linda!

Jag vet, just nu är bloggen bara grå och tråkig, men jag fixar en ny header i helgen med lite färg på, okej? Den här är bara tillfällig.
Tack Linda som satte in den, utan dig skulle bloggen varit helvit och ännu tråkigare :) Klicka här för att komma till hennes blogg!

Shit, det tog typ 5 minuter för henne att få in allt.. Ibland undrar man ju hur folk lyckas!
Ska kolla klart på filmen nu, visst jag har sett den 10.000 gånger men jag diggar den :) National Treasure. Min favoritfilm förut, hehe :P
Love!

?

1. tre namn jag lyssnar till:
Typ 1000 olika.. pallar inte skriva xP 
2. någonting jag tycker om med mig själv:
Att jag är rätt bra på att fota (a)
3. någonting jag inte tycker om med mig själv:
En del..
4. detta är jag rädd för:
Spöket Laban! Hehe
5. tre saker jag vill ha varje dag:
Mina två bästavänner, min kamera och min ponie <3
6. tre saker jag absolut inte kan göra:
Slänga min mobil i väggen även om jag ibland vill det, skära mig (ryser bara jag tänker på det), vara sur i över 3 dagar
7. detta tycker jag om att göra:
Rida!
8. detta vill jag göra just nu:
Åka till Day..
9. bästa känslan:
När jag är med bebis
10. värsta känslan:
När jag har bråkat med någon
11. egenskaper jag gärna vill att min partner har:
Han ska vara sig själv! Inte konstgjord..
12. är jag kär just nu
Kanske, kanske inte.. ;)
13. jag vill gifta mig?
Med den rätta, ja!
14. följande saker vill jag göra innan jag dör:
Åka till Afrika och fota ett lejon i action.. Haha :D
15. min käraste ägodel:
Kameran eller datorn. Svårt val
16. något jag vill ha i present:
Pengar, ett ritbord, och ett nytt objektiv!
17. detta har jag på mig just nu:
Ett linne, en kofta, jeans, strumpor.
18. favoritkläder:
Ingen aning
19. favoritdjur:
Häst, varg, späckhuggare :)
20. följande musikstilar tilltalar mig mest:
Det är otroligt olika! Men i stil med Leona Lewis/Bryan Adams/Beyoncé/Ronan Keating. Haha!
21. favoritlåt just nu:
Hmm.. Typ Manboy och When you say nothing at all :P
22. roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligaste - bild typ, tråkigaste - spanska
23. stjärntecken:
Vädur
24. en bok jag älskar:
The Twilight Saga: Eclipse! Och så Shiver, som jag läser just nu :)
25. en film jag älskar:
New Moon <3
26. tv-program jag gillar:
Vampire Diaries!
27. favoritdoft:
Days <3
28. detta äter jag gärna:
Godis.. hehe
29. dricker helst:
Cola
30. favoritgodis:
För svårt att svara på, hehe (a)
31. hit vill jag gärna åka på semester:
USA <3
32. färg på mina ögon:
Bluuuue :P
33. min längd:
1,60 typ xP
34. jag tror på:
? 
35. jag spelar:
Ska börja med gitarr.. men jag har inte kommit så långt ännu!
36. person jag beundrar:
Jackson Rathbone :D
37. så här bor jag:
I ett hus.. eller två!
38. antal döda krukväxter i hemmet?
Inga, tror jag
39. det här tänder mig:
Olika ;)
40. det här gör mig avtänd:
Oseriösa personer -.-'
41. favoritfärg:
Grå xP
42. favoritcitat:
Hmm
43. en hemlighet jag vet:
Vet inte :p
44. bästa present jag fått:
Datorn <3
45. senast köpta skiva:
Typ soundtracket till New Moon :P
46. det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
?
48. udda förmåga/egenskap:
?
49. om jag vore ett djur skulle jag vara:
Hmm.. En varg? Delfin? Myra? Ingen aning
50. vad lyssnar du på just nu?
Homer i bakrunden.. TV:n står på xP
51. vad har du gjort/ska du göra idag?
Skuula :P Nu ska jag bara vara hemma
52. Älsklingsplagg?
???
53. Älsklings låt?
Segt?
54. Älsklings restaurang?
?
55. när badade du i en pool senast?
I Egypten på höstlooovet
56. har du varit med i någon skolpjäs?
Talangjakten, räknas det?
57. hur många barn vill du ha?
2-3 kanske? Och 45 hästar! (a)
58. vilken musikstil tycker du mest illa om?
Fjortismusik..
59. har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
HAHAHAHA
60. vad har du för TV-kanaler?
Måånga
61. har du åkt moped någon gång?
Haha ofc
62. har du busringt någon gång?
Har väl alla? ;)
63. har du fått felparkeringsböter?
Nope
64. har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?
Haha skulle fega ur
65. vilken är den plats längst bort som du har besökt?
USA, skulle jag tro
66. har du en egen trädgård?
Yyes
67. vilken är din favorit bland tecknade serier?
Ingen aning
68. kan du alla orden i nationalsången?
Nope
69. badkar eller duschkabin?
Dusch!
70. vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Män som hatar kvinnor eller Flickan som lekte med elden
71. favoritpizza?
Vet inte xd
72. chips eller popcorn?
Chips!
73. vilken färg på läppstift använder du?
Inget
74. har du rökt jordnötsskal någon gång?
Eh..
75. har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nej ;O
76. apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin
78. favoritchoklad?
Mjölkchoklad :P
79. när röstade du senast?
?
80. när åt du en hemodlad tomat sist?
?
81. har du vunnit en prispokal någon gång?
Nope
82. är du bra på matlagning?
Lite typ :P
83. klarar du att tanka själv?
Haha
84. har du beställt något från de där shoppingprogrammen (typ TVshop) som går på reklamtevekanalen?
Nej
85. pepsi eller coca cola?
Cola
86. har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Nej..?
87. vad var det senaste du handlade?
?
88. har du kräkts offentligt?
jao
89. vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Kärleken. blir man inte miljardär då på samma gång?
90. tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Yes
91. har du ringt något betalnummer?
Yepp
92. kan man vara vän med sitt ex?
Ja?
93. vem var det du besökte på sjukhus senast?
Min farfar
94. hade du mycket hår som liten bebis?
Nja :P
95. vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Gammalt meddelande..
96. vad har du i din väska?
Olika
97. någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Sitter vid datan ;)
98. vad har du att vara tacksam för?
?
99. var hittade du den här listan?
Någon random blogg xP
100. tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
De som vill? ;)

Haha, fan vad tråkigt test. Samma frågor flera gånger? Aja

Nu är jag hemma iaf, har vart det ett tag. Håller på med designen, men fan vad segt det går. Usch, har ingen inspiration!
Jaja, jag fortsätter kämpa. Linda ska iaf koda, tacktacktack till henne! :)
Provet gick skiiiitbra! Tycker jag iaf, hehe. Skrev 5 f*cking sidor, gissa om jag hade ont i handen efteråt. Jag överlevde åtminstone! (y) Nu ska jag fortsätta med headern, och störa mig på min brorsas kompis som käkar godis och tror han inte stör alls vid TV:n. Host. Varför är 12-åriga killar så jäkla oseriösa? Suck.
Love!

Natts!

Nu går jag och duschar, sen pluggar lite, kanske lite läsning om jag hinner.. Men jag är trötter, så jag tror det blir sängen direkt :P Kommer inte uppdatera mer ikväll iaf.
Love!


Varför måste man ens skriva en rubrik?

Gah, jag har inga idéer..

Jaja nu har jag precis ätit, och muntrat upp mig själv med ett avsnitt NCIS. Fyfan vad deppig jag blev efter trailern! Och jag trodde jag skulle hoppa runt av glädje.. Usch, nej. Jag vill ha Rachelle tillbaka som Victoria! :(

Okej nu ska vi vara lite roliga istället. Vad ska jag skriva om, vad ska jag göra? Det måste ni säga! Annars har jag ingen inspiration och då går det åt helvete. Så kommentera! :D


Såhär blev det en här gången!

Nu ska jag plugga och kolla på Vampire Diaries, har redan sett alla avsnitt från säsongen men det gör ju inget att checka igen ;)

Vad tycker du om serien?
Love!


....

När jag såg att den här hade kommit höll jag på att dö av lycka.. men sen, nja. Finner ni de 2 (3) felen jag gör?



1. Nya Victoria.. bläääääääääääääääää
2. INGEN JASPER!!!! WTF?!?!?!
3. Inte ens Alice?!

Nej nu ska jag dra till ett visst annat land för at ta ett snack med en viss regissör..
Love!

Tjolahopp!

Ignorera rubriken..

Hehe nu är jag glad! Solen skiner, fåglarna kvittrar, det är 3 plusgrader, snön smälter till äckligt slask och jag har ätit årets första Sandwich! Fyfan vad gott, hehe! Men nu är den slut.. Jaja inga sura miner!
Nu ska jag baka, samma sak som igår, kanske för att de vart så jääääkla goda?
Hm..
Sen ska jag plugga! Har spanska och SO-prov imorrn, spanskan behöver jag inte plugga till, men SO:n ska jag kämpa på med. Stenhårt! Om jag får under VG kommer jag dö, jag lovar.. Tillochmed min lärare sa att jag borde ha det, så då är det ju illa om jag nu skulle sluta med ett G, eller hur? Ehm, okej skit i mig nu.




Nej nu ska jag baka! Ses senare <3
Love!

Edit: Såg nu att det ser halft vansinnigt ut med bilden. F*ck blogg.se! Jaja, ni överlever. Tror jag.


By the way #4

Låtsas att jag inte skriver nu, okej? (a)
Men jag bara älskar den här reklamen, fråga mig inte varför. Tycker bara det är störtskön! Go KICKS!



Okej, nu seriöst. For the last time tonight,
Love!


By the way #3

Skriv nu på era bloggar att jag har börjat igen, så att alla vet om det! Annars blir jag sur! -.-' Hehe (a)

Love! (Nu stänger jag av datan så att det inte blir fler inlägg.. hehe)


By the way #2

Bloggdesign och blabla kommer inom kort. Snälla Linda hjälper till med kodning :D
Jag är tyvärr för duktig för att orka göra det själv ;) *host host*

Nej nujävlar, time for reading!
Love!


By the way

Jag var inte smart nog att komma på ett bloggnamn själv, nej det var Lollo som gjorde det! Smart, huh? ;)


Here we go again!

Japp, jag prövar pånytt.. får se hur det går. Nu måste jag bara få någon att koda designen när den är klar, höhö.. Jaja inte pallar jag med någon presentation, alla känner mig redan, right? ;D Jaja kommentera och sådär så fortsätter jag blogga! Jag vet att många av er (otroligt nog) vill läsa det jag skriver, så.. :) Bilder, fotade med min Canon EOS 450D, kommer självklart dyka upp i så gott som varenda inlägg. Annars finns det bilder på min fotohemsida, www.abokstamphoto.weebly.com, som ni gärna får besöka :P Nu över till något intressant, höhö.

Idag har jag bakat! Jordgubbs-kladdkake-muffins blev det något i stil med, och jag har redan ätit för många, hehe.. Jag VET att ni vill se, och jag vet att jag vill sukta er, så varför inte? :D





MINA! :'D

Så, nu ska jag käka en till (a) Sen ska jag nog krypa ner i sängen, och njuta lite av en bra bok.. Rekommenderas för de som gillar/älskar The Twilight Saga!
Shiver heter den, av Maggie Stiefvater.
'Frost' heter den på svenska, men jag tror inte den har kommit ut ännu i Sverige, för jag hittade den inte när jag först tänkte köpa den, men den kommer nog snart.
 Den är superbra åtminstone, kan knappt sluta läsa! Lite seg i början dock.
Jag är lat så jag orkar inte fota den :D


Om det är intressant kommer bilden härifrån.

Nej nu hörni, dags för sängen! Vi ses imorrn! Fullspäckat schema, plugg plugg och kanske Skutan, men jag bloggar väl på ett eller annat sätt :)
Love!


RSS 2.0