screw järvsöfaks

det här är världens coolaste häst,

och jag ska se honom live!


hejhejhejhejehjehjehejehej

hehehe. damp!
Håltimme nu, har sjuuuukt tråkigt men jag ska snart tillbaka till skolan. Efter det blir det farsta med Sara och Elin, jag ska kolla om jag hittar nåt kul och sen ska vi kolla på Eric som ska uppträda, niiiiiiice.

När jag kommer hem ska jag plugga, fixa inför tävlingen imorn, fixa klart nya headern och så ringa en tjej som jag snackat med som har en pony jag förmodligen ska bli medis på, ska ringa idag och höra när jag kan komma för vi snackade i tisdags och då sa hon att vi skulle höras idag om tid för provridning. Haha förvirrande? Något. Nu måste jag fixa lunch, sen dra mig mot skolan. Höres!

Charlie ♥ Söt va?

Inte min bild, lånad från annonsen. Vill fotografen att jag tar bort bilden gör jag självklart det på en gång!


4 månader och 2 dagar

det funkar verkligen inte med pinglan.. snälla kom tillbaka </3


i want your heart to bleed, that's all i'm asking for..

det var när det här hände som du fanns där, det var då jag behövde dig.
ikväll hände det igen, och då blev saknaden, som egentligen inte finns där - som inte borde finnas där - så jävla stark.

jag vill inte ha dig tillbaka för du betedde dig som skit men när jag inte hade nån att prata med var det dig jag vände mig till. nu finns du inte heller kvar..

snälla, visa att du bryr dig, visa att du är den underbara människa du var från början.

snälla..


jag saknar dig.. eller?


ihihihihihihiiii

Sluta va så jävla snygg!!!!!!!

 

Eller.. fortsätt förresten (a)

IMORN BLIR DET ANDRA AVSNITTET AV VAMPIRE DIARIES S02 TJOHOOOOO! :D:D

 


yfjydcjygjfdfghkdfgjh

Författaren till fotografen: Vilka fina bilder! Vad har du för kamera?
Fotografen till författaren: Vilken bra bok! Vad har du för skrivmaskin?

Så jävla klockren!

Nu drar jag iväg till skutan och hoppar i regnet.. :(


Skutan idag

Vart inte grönan, pallar inte förklara varför. Iaf, åkte till skutan vid 9-tiden, och Yasamin (Hilda), Tildah (Finess) och Rebecca (Zephyr) red. Gick och snackade lite med Carro och bestämde att jag skulle rida Day vid 2-tiden.

Gick ner och hjälpte Rebecca lite på volten för att fördriva tiden, fotade också såklart och jag fick en del bra bilder faktiskt. Mathilda red Finess grymt bra, det såg riktigt bra ut mot slutet!

Rebecca och Zephyr

Tildah och Finess

Efter dem kom Michelle (Aurora) och Ebba (Pinglan) ner och skulle rida, så jag instruerade Michelle lite och hjälpte Ebba med galoppen så hon blev aparg sen för då hade hon ont i rumpan hehe (a)

Det såg bra ut för båda! Aurora gick verkligen jättefint för Michelle och Ebba fick till galopperna bra :)

 

Michelle och Aurora

Ebba och Pinglan

Efter det åt jag lunch och snackade lite med tjejerna, sen vid kvart över 1 tog jag in hästen som såklart stod längst ner i hagen och började borsta på henne. Lika mysig som vanligt <3

Red barbacka i en timme och hon var riktigt fin idag! Jobbade stundvis i skritt och trav, galoppen var snabb men inte rusig. På slutet började hon bråka och lätta väldigt mycket fram och slänga med huvudet, men tillslut lugnade hon sig och hittade tilbaka till samarbetet från innan och då släppte jag tyglarna och började skritta av.

Kändes super, kort sagt ;) Orkar inte leta upp nån bild, får ta det imorn.

Fixade ponnyskrället, sen gick jag ner till volten och kollade när Emma (Brisk), Emma (Aurora), Hanna (Goliat), Michelle (Finess) och Ebba (Finess) red. Gick bra för alla! Bilder kommer.

Imorgon rider jag Aurora på morgonen, Day efter lunch och efter jag kommit hem åker jag och mamma och shoppar, nice.

 

Vi hörs imorgon kväll :)

Skrev inte på bilderna idag, men ni vet vad som gäller - kopiering är strikt förbjuden och endast ryttarna påå bilderna får använda bilderna. All kopiering faktureras!

 


Neff <3

Jag har hans ägares nummer, hennes facebook.

Hon har börjat svara igen, Neff mår skitbra.

Jag vill till honom, nu nu nu..

Jag saknar dig, älskling. Kom tillbaka, snälla <3


Skillnaden mellan JPG och RAW

Jag har nu börjat fota på den sista 'uppgraderingen' man kan göra på min kamera, nämligen fota i RAW-format istället för JPG. Bilderna tar mycket större plats, men enligt mig är skillnaden enorm. Ni kan läsa mer om RAW här.


Kolla bara på bilden jag tog idag av Tildah och Finess


Klicka för att se den i större format.

Samma bild samma redigering, olika bildformat. Ser ni skillnaden? Det gör jag.

Bloggar om dagen snart!



the one who never gave up

Har precis kollat på Spirit - Stallion of the cimarron, en tecknad barnfilm men vafan jag älskar den. Så sjukt underbar! Helt overklig med tanke på att en häst aldrig någonsin skulle bete sig så men det är ju en film som sagt. Musiken är väl det som gör filmen, Bryan Adams in my ♥!

Var min favoritfilm när den kom ut för 8 år sen, och jag har inte tröttnat ännu.

Sound The Bugle

You Can't Take Me


Don't Let Go

Brothers Under The Sun

Love! <3


i jul, då jävlar

Nu har jag gjort upp en plan här! Lär få en hel del pengar i julklapp då det är det enda jag kommer önska mig, och då kommer jag ta och sälja min 450D plus objektivet för runt 4 k, och istället köpa en 550D som jag tittat på nu ett tag som lär kosta typ 7. Ska ju till Kina i höst och pappa har lovat att vi ska till en Canonbutik, där kommer jag köpa typ 2 nya objektiv och eventuellt lite mer grejer för det är så sjukt jävla billigt där. Så nice! Så om tre månader bara kommer jag ha en helt ny, utbytt kameraväska och ni anar inte hur mycket jag längtar!

Jag har fotat med den ett par gånger och tro mig, det är en helt outstanding kamera..


♥ Älskar dig bästavän ♥


Känner ni igen honom..?

Sorry för ingen bloggning, ni har missat massor och bla bla, ni får hålla er uppdaterade på fejan för jag orkar fan inte blogga om allt. Lördag äre grönan, wohoooo!

Sitter just nu och glor på idol, och nu innan reklam dök det upp ett bekant ansikte. Sebastian Krantz, kommer ni ihåg honom? 2008 var han med i Talang. Då var han 14 år, blond, och tusen gånger sötare, haha.

Hahahahahha Tobbes kommentar:

"Du är för ung än men herregud Sebastian vad du kommer få hångla"


Blir nog hemma från skolan imorn skulle jag tro, då lär jag blogga.


RSS 2.0